Servicii oferite

CONTABILITATE FINANCIARA SI DE GESTIUNE

Serviciile de contabilitate oferite includ contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, consultanta contabila, precum si segmentul de raportare a declaratiilor fiscale si situatii financiare semestriale si anuale.
Serviciile se desfasoara la sediul nostru, utilizand software specializat de contabilitate si raportare, existand posibilitatea importului direct de informatii din sistemul Dvs. acolo unde este cazul, precum si o informare in timp real cu privire la principalii indicatori si cele mai relevante rapoarte de management de care aveti nevoie.

EXPERTIZA CONTABILA

Activitatea de expertiza contabila presupune o activitate de cercetare, analiza si evaluare facuta de un expert contabil, la solicitarea organelor judiciare in scopul solutionarii unor litigii de natura financiar-contabila.
Obiectul expertizei contabile este reprezentat de dosarele de ancheta, cercetare sau judecata, expertiza contabila avand ca obiectiv lamurirea unor fapte care au legatura strict cu cauza.
Expertiza contabila are drept suport documentele primare si inregistrarea evenimentelor si tranzactiilor financiare si comerciale in contabilitate.

SALARIZARE

Serviciile de salarizare si personal oferite in cadrul pachetului de servicii integrate sunt:
inregistrari contracte de munca (full time, part time);
inchideri contracte de munca;
inregistrarea actelor aditionale si deciziilor;
consultanta privind salarizarea;

SERVICII DE RESTRUCTURARE

Oricind in mediul de afaceri in care compania isi desfasoara activitatea intervin factori care-i afecteaza performantele, serviciile de restructurare si reorganizare vin sa ajusteze impactul factorilor externi asupra companiei si sa ofere acele masuri si proceduri de lucru pentru redresarea afacerii.